(iOS) Kebab World - Chef Kitchen Restaurant Cooking Game krāpj neierobežotu naudu
Mar 11, 2022 22:32:34 GMT -8
Post by reitracvoulocpols on Mar 11, 2022 22:32:34 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kebab World - Chef Kitchen Restaurant Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kebab World - Chef Kitchen Restaurant Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj neierobežotu naudu ▞▞▞
▞▞▞ Kebab World - Chef Kitchen Restaurant Cooking Game 2022 version ▞▞▞
Sastingu, kad pirmo reizi mēģināju to atskaņot
tā netiek instalēta
Jautra ēdiena gatavošanas spēle; radoši ēdieni. Patiesi brīvi spēlēt. Labs darbs!
Tas ir vienkārši jautri, ja jums patīk kalpot citiem, lai redzētu, cik ātri varat iet, pirms kļūstat neapmierināts. Paldies!
Man nepatīk tas, ka mums ir jābūt dimantiem, lai tos atjauninātu, kad tas ir nepieciešams.Es dodu 1 zvaigzni, jo tā spēle bija sliktākā un tā ir izšķērdēta no tīkla baap re 80 gb net
Es absolūti MĪLU šo spēli! Lai gan es pabeidzu visus līmeņus ar 3 zvaigznītēm un pilnībā atjaunināju virtuves, saglabāju to instalētu, lai varētu atskaņot jaunākos atjauninājumus, un šis jaunākais atjauninājums nav izņēmums. Es tiešām nevaru saņemties ar šo spēli! Tik daudz jautrības un tik daudz darāmā! Nevaru sagaidīt nākamo atjauninājumu! Lielisks darbs izstrādātājiem! Saglabājiet lieliskus atjauninājumus!
Kebab World - Chef Kitchen Restaurant Cooking Game آرکید ftx
Šī spēle ir iestrēgusi stundām ilgi. Man tiešām bija jautri.
pārsteidzoša spēle, viss ideāli, daudz monētu un dimantu, un to ir viegli spēlēt. patika ✌👍😍
Izbaudi iet spēlēt
Spēlēt bija lieliski, un ir dažādi ēdieni, tāpēc man patika spēlēt šo spēli
FAB VIRTUVES, BET NĀKAMĀS VIRTUVES IEGŪŠANA IR LĒNĀS Es pat nevaru šeit rakstīt bez problēmām. Pabeigtas visas virtuves, izņemot vienu pirms 3 nedēļām, bet tā neparādās. Man patīk visas virtuves, bet tuvojoties beigām jaunas vairs neparādās. es dotu 5 zvaigznes, ja tā nebūtu problēma.
grafika laba! def izaicinājums pēc mazliet lol
neatbalsta internetu video atskaņošanai
Es domāju, ka šī spēle šobrīd ir viena no manām mīļākajām spēlēm. :-)
tas ir ļoti ļoti ātri
Tik atkarību!! Vienkārši nevar beigt spēlēt!!!
ŠĪ LIETOTNE BIJA LAIKA ATLIECĪBA, UN NETIKTU LĀDĒTIES! 😡👎🏻
lieliski, paldies
Perfect Cream آرکیڈ zzk
Es varu tikai uzlabot pārtiku, kas man ir nepieciešama, lai varētu uzlabot ierīces, lai cilvēki būtu paēduši. serviss ir lēns neiespējams daudzus pabarot ar lēnu gatavošanu un vienu šķīvi.
ir vieglāk pieskarties nekā vilkt
Man patīk šī spēle, un šī spēle spēlē super. Man patīk šī spēle, un esmu pabeidzis daudzus līmeņus daudziem restorāniem. Es spēlēju šo spēli ļoti laimīgs, un jūs spēlējat šo spēli ar prieku.
Sākumā jautri, bet grūti pāriet uz citiem restorāniem, neiegādājoties dimantus. Notiek atinstalēšana
ļoti ļoti ļoti slikta spēle......
tā vietā spēlējiet gatavošanas drudzi
Šī ir labākā ēdiena gatavošanas spēle, ko jebkad esmu spēlējusi, bet man vajag vairāk atjauninājumu. Paldies par jaunumiem ❤️bet es pabeidzu visus jaunos restorānus, lūdzu, varat veikt jaunu atjauninājumu 😂❤️❤️❤️
Tā ir patiešām laba spēle. Man bija garlaicīgi, un es spēlēšu šo spēli.
spēle super puiši
من الان نسب کردم ولی قبلا داشتم خوبه بدک نیست
Jauka spēle man patika.
man vienkārši patika tā pārsteidzošā un brīnišķīgā spēle, un jums būs unikāla spēles koncepcija, viņa vēlas kļūt par kebabu pirmo šefpavāru, un ļoti labi, turpiniet tā un lai jums lieliska diena, dārgie puiši, uz redzēšanos
Kebabu pasaule
Tā ir pārsteidzoša spēle
Man nepatīk šī spēle 🤯😡😠😵😤
Es ienīstu jauno restorānu, Doner maizes pagatavošana prasa pārāk ilgu laiku, un es zaudēju klientus. Pārāk lēns.
Man patīk šī spēle, tā ir ļoti jauka
hh
ak, jauki spēle, viegli iegūstiet naudu un dimantu un izbaudiet spēli. Tipu sultan.plz ātri atjauniniet informāciju. 1 mēnesis ir pārāk ilgs laiks, lai gaidītu jaunu virtuvi.
Laba spēle, jūs varat to instalēt. Tajā ir daudz restorānu. Tā ir lieliska spēle. Lejupielādējiet lejupielādi, negaidiet!!
nav slikti
Tas ir ļoti jauki. man tas patīk. Tas ir satriecoši
Dimantus ir grūti iegūt, tas nav labi.