(Android/iOS) Idle Miner Tycoon: Gold \u0026 Cash megcsal generátor primogemeket
Mar 11, 2022 22:26:22 GMT -8
Post by reitracvoulocpols on Mar 11, 2022 22:26:22 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Idle Miner Tycoon: Gold \u0026 Cash ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Idle Miner Tycoon: Gold \u0026 Cash IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ megcsal generátor primogemeket ▞▞▞
▞▞▞ Idle Miner Tycoon: Gold \u0026 Cash 2022 version ▞▞▞
Végül kaptam egy e-mailt egy embertől... de nem tudtak segíteni a telefonommal kapcsolatos problémámon. Szóval miért érdemes frissíteni a 3 csillagosra? Le tudtam tölteni a játékot a számítógépemre, és már néhány órája működik. Lássuk, működik-e tovább. Ja, és 3 év után először tudok bejelentkezni FB-ra, és nem csak a Google Playre.
Hú, ha valami pozitívat kell mondanom erről a játékról, akkor az az, hogy a fejlesztőknek ennyi hirdetést és játékon belüli vásárlást sikerült beszorítaniuk. Úgy érzem, jócskán meg kellene fizetni, hogy játszom ezzel a "játékkal".
Mi a faszomért kell értékelni basszameg.
Nekem ez a játék nagyon jó végre valami ami nem angol
Tök jó
Ez a játék nagyon menő, határozottan elfoglal, és szabadidőmben élvezhetek valami klassz tevékenységet. Csak egy kérdésem lenne, mi a helyzet a SUPER CASH-szal, és mi a különbség a Super Cash és a játékon belüli tokenek között? Mit tudok csinálni mindkettővel a frissítéseken kívül. És ha csak ennyi, miért van kétféle pénzed, hogy ugyanazt csináld?
Nem játszottam vele De biztos Jójáték
a debil reklámok által lefagyasztják a játékot...TÖRÖLVE!🤬
Eleinte szórakoztató, de a játék felpörög, ahogy megnyílik a térkép, és érdekes játékmechanika kerül bemutatásra. Nem tud átmenni rajta, vagy készpénzt önt bele, vagy a játék egyre lassabb lesz. Ha a kínált dolgok megőrzésre lennének, valószínűleg vásárolnék, de minden korlátozott vagy elkölthető.
Jonak tűnik
Folyamatosan megtagadja a videók betöltését. Ezért nincs jutalom. Lehetetlenné és unalmassá teszi a játékot.
Zsír
jó a játék,de a prezstízs vagy mi elrontotta az egészet!!!minek tették bele?!!! az elrontja az egészet!
Azt akarja, hogy rengeteg hirdetést nézzen, hogy cuccokat szerezzen. Egyik sem adja meg a cuccot. Vagy azonnal meghibásodik, vagy megnézed a teljes videót, hogy a végén lefagyjon. Nagy.
Jó jatek
Ez egy szép játék, de a menedzser árai nőnek. Ha nincs tisztában vele, akkor pazarolja az érméit, amikor véletlenszerűen vásárol és ad el. Emiatt 30 perc játék után töröltem az alkalmazást.
Unalmas. Nehéz előrehaladni a magasabb bányákon. Plusz utalt egy barátjára, akinek muszáj játszania, ő nem kapott teljes elismerést a játékra fordított idejéért. A Jutalmazott játékot csak azért használtam, mert ilyen sokáig kitartottam.
az x10 aktiválása után az alkalmazás lefagyott, és nem kaptam meg a bónuszt, nem rossz tétlen bányajáték, amivel játszom, Mist játékot dobtam, ami még jobban megéri az időmet... de kár, hogy elveszítem a lendületet. hiba :/
A játék mindig lefagy, és teljesen be kell zárnom. Ez mindig megtörténik. Szintén az idő felében a hirdetések nem töltődnek be.
zseniális játék Egész nap be- és kikapcsolom, csak néha meg tud akadni, és nagyon idegesít, amikor megpróbálok tetszeni adjunk hozzá egy x5-öt, akkor azt mutatja, hogy nincs.
A szórakoztató grafika nagyon könnyen felfogható, de nagyon gyorsan unalmas lesz. Sok nyomás költeni költeni költeni. Kicsit csalódott ezen a téren. Nem olyasmi, amit hosszú távon fogok csinálni.
Jónak tűnik, kicsit reklámos, de egyelőre nem rossz. A hirdetések is sokkal opcionálisabbak, mint más játékok. (200 valutát ad, ha értékeli) A fejlesztők egy botot használnak az áttekintési válaszokhoz
Nagyon jó, valójában az, aminek látszik, de elég sok időbe telik, amíg elindul
Idle Miner Tycoon: Gold & Cash Simulyasiya fjog
Nem baj, ha unatkozik. Egyes hirdetések rosszindulatúan elragadnak a Google Play áruházban. Ó, és elég béna, hogy a nyerési lehetőségek szó szerint felbukkannak az utamba, mintha a lényeg az, hogy jól érezzem magam, mit nyerek, ha költök, és ha mindent kimerítek és kész? Akkor miért rohan a végére a pénzzel? Ezenkívül egy kicsit ismétlődő játékmenet. Csak kinyitsz egy "új területet", és újra játszod ugyanazt a színpadot. A bosszúság miatt nem éri meg nekem játszani
Általában véve nagyon jó játék, de ha elhagyom a bányáimat és bezárom az alkalmazást egy hétre, nem kapok annyi pénzt, mint amire számítottam, ahol csak 10 aa pénzt kapnék, miközben sokkal többet kellene kapnom
A google hirdetésazonosító törlése után úgy néz ki, hogy megoldódott a fagyás probléma.
Rendszeresen olyan reklámot pörgetnek amik nem "fizetnek" hiába néztek. dühítő,rombolja az élményt
nem dekoráció kéne hanem minél több ingyenes rendezvény meg csökkenteni kéne a tűzkontinens feloldási költséget. :/
💜l
Legjobb játék
Az új játékok, amiket mellékjátékként tartalmaznak, nekem nem működik, nem tudom miért kell valószínűleg frissíteni, de nem engedi, hogy frissítsem
Jó játék !!! 😀😃🙂
Szuper játék, vedd meg. Éjszakai műszakomon keresztül. Az egyetlen problémám az, hogy a videók nem mindig játszódnak le, és bosszankodom, ha nem játszik le, és végül elveszítem a játékjutalmakat.
szerintem igaz hogy hosszú de azért jó játék
Nem adja vissza a mentést, hiába csatlakoztattam facebookhoz
Tök jó a részletek egyeztetése nem a legjobb... Hajrá
El lehet vele lenni
Szórakoztató játék. néhány probléma, például nem csatlakozik a Google Playhez.
Tetszik a játék, de a reklámok tönkreteszik. Tele van olyan hirdetésekkel, amelyeket azért állítanak be, hogy rávegyék a játékbolt megnyitására. Néhányan azonban annyira rosszak, hogy nem tudom folytatni a játékot, és újra kell indítanom a játékot, mivel a hirdetések nem járnak túl, és bárhol, ahol rákattintok, megnyílik a Play Store. Nem a hirdetési gyakoriságra gondolok. ** teljesen eltéveszted a lényeget a válaszoddal. Még azt is elmondtam, hogy értékelésemben nem a hirdetések gyakoriságáról van szó. A probléma a hirdetések viselkedése**
Sok probléma a hirdetések miatt, nincs betöltés=>újra kell indítani a játékot, nincs lehetőség a hirdetések bezárására a végén, nincs jutalom a hirdetések végén.. Új felhasználónak.. Dehogy.
Nem látom a facebuk ismerőseimet és engem se látnak nem lehet így csatlakozni az Expedíciók hoz!
Idle Miner Tycoon: Gold & Cash Simulator dhf
Na ja
Истински лов на динозаври Приключенски yggo
Játszottam egy darabig. Megvettem a "Prestige"-t, és még sok napig játszottam. A pénzem soha nem változott. Órák, órák és nap mint nap játék, nincs pénz. Csak töröltem az összes adatomat, és újrakezdtem.
Amióta elkezdtem játszani, problémáim vannak a hirdetésekkel. Nagyon frusztráló. Azt mondták, hogy javítsam ki a google hirdetési azonosítóm alaphelyzetbe állításával, és így többször is. Ez az egyetlen játék, amivel ilyen problémám van. És néha rákattintok az ikonra, hogy betöltsek egy hirdetést ingyen játékpénzért, majd újraindul a játék, és nem értem, pedig a hirdetés felénél jártam. Ha szereted az ilyen játékokat, játssz valami mást. Ez a játék frusztráló és nagyon rossz minőségű.
Egy hatéves gyereket is max 15 percre kötne le. Nincs benne semmi kihívás, dől a pénz magától...mi ebben az élvezet, a játék ?