Post by reitracvoulocpols on Mar 11, 2022 22:14:09 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ 4 Pics 1 Word Cookie ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 4 Pics 1 Word Cookie IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара повећава кристале ▞▞▞
▞▞▞ 4 Pics 1 Word Cookie 2022 version ▞▞▞
Коначно ћу обрисати ову смешну апликацију. На многе сам одговорио тачно, али превише слика је било потпуно апсурдно. Уопште се не може рећи по слици. Као да прљава вода долази до прљавог Рокија. Други је оно што личи на зечиће из цртаних филмова и окренуте карте за играње и оно што личи на модрице на стомаку. 150 за наговештај је превише за такве смешне слике.
Одлично, али не могу да користим оловку...
Ова игра је погрешна, скупљаш новчиће у касицу-прасицу али да би их добио мораш да их платиш, то је јако погрешно, срам те било, лоша игра је срање
Лако се игра. Мало реклама.
Само чиста копија колачића речи! Осим ако твоје није било прво...
ЛУДО ГЛУПА. Нема игре.... Нема изазова ако читате и разумете изнад нивоа вртића. То је машина за рекламе, намењена за избацивање реклама. Ако волите да гледате како вам трава расте са огласима сваких 5 секунди, свидеће вам се ова олупина „игре“. Скип. Избегавајте. Све ове рецензије са 5 звездица МОРАЈУ да буду лажне.
Опуштајуће је
Ово није игра која се рекламира
4 Pics 1 Word Cookie Kata pyo
Чини се...у почетку лако...
Опуштајуће. Надам се да ће постати изазовније
За сада је добро, видећемо и прилагодити звезде у складу са тим
Сјајно је, али глупа, чудна ствар коју сам открио је да када сам завршио ниво са „Хаирцут“ у игри, стално ми је дозвољавало да куцам тај исти ниво изнова и изнова, и да буде још горе, иста ствар се дешава у делу игре „Дневни изазов“ где ми такође омогућава да изнова и изнова куцам реч „Ферри“ уместо да само пређем на њих.
Одлично време, пуно забаве, опуштање лако
Врло добра игра
Веома опуштајуће. Мали стрес. А као медицинска сестра то је лепа промена!!
Једноставно, али забавно!
Тако је лепо и без реклама. Толико волим ову игру
Не знам још.
Прелако. Одлично за децу да науче да идентификују ствари и правопису. Огласи ипак нису прилагођени деци.
Забава, забава, забава
Ок за сада. Цанди
Свиђа ми се. Добра графика, лепе боје и експлицитно.
Alien Creeps - Tower Defense ยุทธศาสตร์ wbr
Веома забавно. Почиње лако, повећава се. 🙂
4 Pics 1 Word Cookie Word uavk
Допало ми се
Свиђа ми се
Врло једноставна. Нема много пореза. Играно до 1503 нивоа. И даље се понавља исти ниво 13/16. . Играо изазов до 210. Избрисао сам апликацију и поново инсталирао, али због Гоогле резервне копије почиње са истим нивоом. Инсталиран на другом телефону за играње од нивоа 1
Нема пуно огласа 😊
Занимљиво и пријатно до сада.
Ово је превише лако! Мислио сам да ће бити теже док сам играо, али није било и чак је било понављања. Ова игра би била добра ако сте дете, али није довољно изазовна као одрасла особа. Уживати!
4 Pics 1 Word Cookie Perkataan zcr
Ова игра вас тера на размишљање. Ради на мозгу
Забављајући се, дођите и опустите се са мном.
Прелако.
Забавно је и едукативно.
Свиђа ми се бц приказује слике и то некако чини много лакшим да то схватим
Превише додатака
Боље за вас, њену децу, није изазовно за мене или било кога старијег од 60 година
То је игра мозга и очију. Забавно.
превише једноставно
Много ми се свиђају слике.