Post by siograncenehosp on Feb 7, 2022 15:50:28 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pooking - ביליארד סיטי ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pooking - ביליארד סיטי IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ להגדיל פריצת כסף ▞▞▞
▞▞▞ Pooking - ביליארד סיטי 2022 version ▞▞▞
ממש אהבתי זה ממש ממקר וחמש כיף ממליצה בחום🙂🙃🙂
משחק משעשע, מעוצב היטב.
זה של הכדורים נעלם כאשר אתה מכה את הכדור נגד מסילות הצד ואז כאשר אתה מכה את כל הכדורים בטבלה הוא ריק אבל המשחק לא נגמר כי הכדור האבוד רוצה לתת למשחק להיגמר. הסיבוב שאני נמצא בו הוא 600 סיבוב זה כשזה בלאגן אז......!!!!!
חלש
Modern War Choppers: Shooter Акционе nusr
התחלתי לאהוב את המשחק הזה אבל אחרי 5 הרמות הראשונות הוא הפך לחוות פרסומות. אני לא ממש אוהב את המודעות אבל אני יכול להתמודד איתם אחרי כמה רמות אבל אחרי אי פעם הרמה היא מגוחכת.
,משחק נחמד מאוד יודע להעסיק להרבה זמן. 😊
אחלה
נקודה ופרסום זה יותר, יותר לגרפיקה צריכה להיות כמה ליטרים נוספים ויש להוסיף נקודות חינם
זה המשחק הכי טוב למעבר זמן, והדבר הכי טוב לא הרבה פרסומות... משחק מעולה הורידו אותו👍👍
נחמד
Pooking - Billiards Şəhər İdman krpc
אוהב את המשחק. אלא שאתה משחק משחק אחד מאשר מודעה. שחק עוד משחק, פרסומת. יותר מודעות מכדורים על השולחן. חבל כי אני אוהב לשחק ולהרוויח כתר זהב.
עוד דומה למשחק עמתי . כל בשימוש. חסר אופציות בקומבינטוריקה.
יותר מדי פרסומות לוזרים
סנוקר
הרמות מעניינות אבל אם אתם מחפשים בריכה מסורתית או ביליארד זה לא זה. יש גם מודעות אחרי כל רמה. מאוד משעמם וגוזל זמן עם הפרסומות.
מאנה
זה המשחק המושלם כשיש לך לעולם לא תשתעמם😊
חשבתי שזה יהיה נוף אופקי כמו בריכה אמיתית
וואו זה נהדר
משחק כל כך מלוכלך הרבה להוסיף כל שלב אז בבקשה להימנע מהמשחק.
זה כיף אבל גמרתי את הכול
הרבה פרסומות
יותר מדי מודעות קשה להישאר במשחק
אני אוהב את המשחק אבל יש יותר מדי פרסומות, בבקשה תקן את זה.
Pooking - Billiards Şəhər İdman krpc
המשחק שלך ממש טוב. עם זאת, מהירות הכדורים אינה יציבה. לפעמים זה טוב ובפעמים אחרות בעיקר כל הזמן, הכדורים איטיים ומקומטים. בהצלחה. בסדר, הנה העריכה שלי. אני מאוד אוהב את המשחק הזה. זה לוקח הרבה זמן. כי קשה להניח אותו. למען ההגינות. יש לי הרבה כתרים, ועדיין יש לי הרבה משחקים. אבל מהירות הכדור שלך גרועה עכשיו. המהירות לא עקבית, מתגלגלת ועוצרת ואיטית ומהירה באותו גלגול. להשיג כתרים עכשיו זה לעג עכשיו.
דפוק
Pooking - ביליארד סיטי ספורט sse
כן, זו הפעם הראשונה שאני משחק במשחק הזה, והוא נחמד אבל הוא מכיל הרבה פרסומות.
צד שלישי 20 בשבת. אם אתה נהנה. זה יהיה חלק מהשנה. היד השנייה. הייתי בקשר, אבל הכי חשוב במידע, רק הסתכלתי במהירות ולראות מה אני יכול לראות את מלוא הזמן. יש לי הוא ייחודי גדול, הייתי אינואיט הייתי רק למקרה זהה לזה של הוא הראשון. אני אדם יפה לאדם להיות אנשים קצת שונים שנראים כמו המראה של זה, ו
לא אכפת לי מהפרסומות למרות שהן יכולות להיות קצת מעצבנות. אולם ברגע שעברתי את רמת 500 חלק מהפרסומות לא נעלמות ואין דרך להיפטר מהן אלא על ידי אתחול המשחק. מה שיותר גרוע זה שהוא שוכח שניצחתי את הרמה הזו וגורם לי להתחיל הכל מחדש וזה ממש מעצבן אותי.
המשחק הזה נהדר אבל לא טוב מדי. אם תהפוך את המשחק לרב או מקוון אז זה יהיה משחק הסנוקר הטוב ביותר. אני נותן לו שני כוכבים כי הוא מיועד רק לנגן הזמר
אני אוהב סנוקר/ביליארד
גרפיקה מעולה ויכולת משחק טובה למדי. עם זאת, כפי שציינו כמה אחרים, בקרת המהירות יכולה להפעיל מפעיל שיער ולבצע זריקה מבלי להתכוון לכך. כמו כן, המהירות/הספק אינם עקביים. צילום שצולם באותה הגדרה יכול להביא לתוצאות שונות מאוד. כמו כן, אני לכוד במשחק אינסופי ללא מטרה או דרך נראית לעין. אני למעלה ב-230 הרמות ויכול רק להמשיך לעלות רמה בכל פעם. לבסוף, ללא כל עזרה או תיעוד, למשתמש נותר לנחש אובייקטים מסוימים, כגון היד ורמזים שונים. בסך הכל, משחק הגון שצריך רק קצת עידון כדי להפוך אותו למצוין.
קקיייייי
מחקתי את הביקורת שלי. כי בהתחלה כיף לשחק במשחק הזה עם כמה שולחנות סגנונות שונים. עכשיו אני ב-lvl 832 ואחרי 200 או 300 משחקים אני משחק בשולחן ביליארד בסיסי. בתקווה שזה ישתנה לטבלה אחרת. עכשיו המשחק ממש מבאס. הלוואי שלא נתקלתי במשחק הזה!!!! מטומטם עכשיו!!!